De beste fietsen voor de laagste prijs!

Over Frisia

Fietsenverhuur Frisia wordt gerund door Robert van Heerde en Marion Hoeve. Wij worden het hele jaar bijgestaan door een aantal medewerkers. In de zomer is ons team flink uitgebreid met veel extra mensen; krachten die elk jaar terug komen, omdat ze met plezier bij Fietsenverhuur Frisia werken.

Frisia Fietsenverhuur is een veelzijdig familiebedrijf, dat begin jaren zeventig startte met een beperkt aantal fietsen. Deze werden gebruikt door de gasten die verbleven in Pension Frisia. Toen de 'enige officiële fietsenmaker op Vlieland' Douwe de Jong, met zijn bedrijf stopte en het overdeed aan Frisia's toenmalige eigenaars Joop en Toos van Heerde, was Frisia Fietsverhuur een feit.

Gaandeweg groeide het aantal fietsen en breidde het assortiment uit. Tegenwoordig is er voor ieder wat wils. Kinderen fietsen weg op tweewielers die bij hun lengte passen. Tieners kunnen terecht voor eigentijdse fietsen. En ook voor volwassenen is de keuze groot. Van prettige fietsen zonder en mét versnellingen tot sportieve mountainbikes, tandems, elektrische fietsen en bakfietsen.