De beste fietsen voor de laagste prijs!

Annuleringsregeling

Annuleringsvoorwaarden

- Aan het reserveren zijn geen kosten verbonden. Mocht u onverhoopt moeten annuleren, dan kan dat geheel kostenloos mits 72 uur van tevoren schriftelijk (e-mail) kenbaar gemaakt anders wordt 1 dag in rekening gebracht.

- Indien u de fietsen op de gereserveerde datum annuleert of niet afhaalt, zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen, met uitzondering van de borgsom, deze wordt uiteraard teruggestort.


Groepen fietsen vanaf 20 personen en arrangementen

Voor het huren van groepen fietsen geldt een aanbetaling van 25% van het totale bedrag. (fietshuur en eventuele transportkosten of totale arrangementskosten)

Voor het annuleren of wijzigen van een reservering hanteren wij de volgende condities:

- Bij annuleren tot 1 week voor de gereserveerde datum berekenen wij geen kosten.

- Bij annuleren tussen 1 week en 3 dagen voor de gereserveerde datum bent u 10% van het gereserveerde bedrag verschuldigd. In deze periode kunt u dus maximaal 90% van het oorspronkelijke aantal kosteloos annuleren.

- Bij annuleren tussen de 3 dagen en 1 dag voor de gereserveerde datum bent u 30% van het laatst gereserveerde bedrag verschuldigd. In deze periode kunt u dus maximaal 70% van het aantal kosteloos annuleren.

- Indien u de fietsen op de gereserveerde datum annuleert of niet afhaalt, zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.