De beste fietsen voor de laagste prijs!

Annuleringsregeling

Annuleringsvoorwaarden

- Aan het reserveren zijn geen kosten verbonden. Mocht u onverhoopt moeten annuleren, dan kan dat geheel kosten loos mits 4 dagen voor de startdatum per e-mail kenbaar gemaakt, anders wordt 2 dagen in rekening gebracht. en wordt er voor elke annulering 7,50 administratie kosten in rekening gebracht voor het terugstorten van de geannuleerde huur.

- Indien u de fietsen op de gereserveerde datum annuleert, zijn wij genoodzaakt de eerste 3 dagen huur in rekening te brengen, en 7,50 administratie kosten.

- Indien de fietsen niet worden opgehaald ( No Show ), zal het gehele huurbedrag niet worden terugbetaald.

- Geannuleerde reservering betalingen worden pas geheel of ten dele teruggestort als de gereserveerde periode voorbij is.

- Corona, ook wij kunnen niet helpen dat u besmet bent met Corona, en zullen derhalve dit niet als een legitiem reden tot teruggaven van de huur zien, u kunt na de Quarantaine periode alsnog uw fietsen komen afhalen, of de periode verplaatsen naar een later tijdstip. Indien dit niet mogelijk is verwijzen wij u graag door naar uw reisverzekering.

- Indien er misbruik gemaakt wordt van de annulering voorwaarden, door onjuiste opgaaf van reden, verdraaien, veinzen van ziektes of het maken van spookreserveringen, zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen, deze kunnen oplopen tot de volledige huursom.

Groepen vanaf 20 personen en arrangementen

Voor het huren van groepen fietsen geldt een aanbetaling van 25% van het totale bedrag. (fietshuur en eventuele transportkosten of totale arrangementskosten)

Voor het annuleren of wijzigen van een reservering hanteren wij de volgende condities:

- Bij annuleren tot 1 week voor de gereserveerde datum berekenen wij geen kosten, muv 7,50 annuleringskosten.

- Bij annuleren tussen 1 week en 3 dagen voor de gereserveerde datum bent u 10% van het gereserveerde bedrag verschuldigd. In deze periode kunt u dus maximaal 90% van het oorspronkelijke aantal kosteloos annuleren.

- Bij annuleren tussen de 3 dagen en 1 dag voor de gereserveerde datum bent u 30% van het laatst gereserveerde bedrag verschuldigd. In deze periode kunt u dus maximaal 70% van het aantal kosteloos annuleren.

- Indien u de fietsen op de gereserveerde datum annuleert of niet afhaalt, zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.